Новости

Автосервіс для електромобілів Tesla з онлайн записом

Зазвичай дуже важко знайти гарних фахівців з ремонту електромобілів Tesla. Особливо коли ви самі мало обізнанні в цьому питанні, або ваше авто — надсучасний автомобіль чи гібрид. І найскладніше вирішувати питання, коли негаразди наздогнали у чужому місті. Тут вже не звернешся до знайомого перевіреного майстра. А їхати далі якось потрібно. Мережа СТО Master Service запрошує вас на свій корпоративний сайт https://sto.ms/ua/ для знайомства.

 

  • Master Service — це стабільна якість автопослуг для Tesla у будь-якій філії

 

Компанія стала свого роду брендом. Основний наголос було зроблено на спеціальній підготовці майстрів:

  • Кожен співробітник має належну технічну освіту.
  • Для подальшої роботи майстри проходять додаткові курси на навчальних базах виробників.
  • Свій досвід вони набувають під керівництвом кваліфікованих майстрів, і тільки потім допускаються працювати самостійно.
  • В СТО запроваджено розподіл обов’язків. Тому кожен майстер добре знається на своїй роботі. Якщо він ремонтує двигун або трансмісію електромобіля Tesla, то в цій системі вже розуміється до найменших дрібниць. Звідси — найвища якість послуг.

Діагностика, ТО та ремонт Tesla виконуються на спеціалізованому обладнанні виробника. Це гарантує, що роботи відповідають встановленим стандартам.

Якщо потрібні комплектувальні частини, вони також беруться оригінальні. На власному складі вдосталь найпотрібніших запчастин. А допоки йдуть роботи, тут зарядять вашу батарею. Приїжджаєте, забираєте — і ви знову за кермом.

Такий підхід дозволяє надавати гарантію на сервісні роботи для Tesla до 6 місяців.

А найголовніше для звичайного користувача у всьому цьому — такий підхід запроваджено на кожному СТО мережі. Тобто, замовивши послуги у Києві, Харкові чи будь-якому іншому місті України, ви будете впевненими та спокійними за долю свого залізного улюбленця.

 

  • Які ціни на діагностику, ТО та ремонт Tesla пропонує Master Service?

 

Ви знаєте, пречудові, і це не перебільшення чи реклама. У компанії завжди достатньо клієнтів. Простоїв просто немає. То ж ціни на свої послуги команда встановлює конкурентні, обґрунтовані. Переходьте на сайт, дзвоніть та порівнюйте прайс з іншими пропозиціями.

А коли у вас з’явиться нагода протестувати ще і якість робіт, свій улюблений електромобіль Tesla ви не довірите більше жодному іншому СТО.



Создание и разработка сайтов в Уфе